Predizborni skup u Sarajevu

Mladi podržali skup u Sarajevskom BKC-u

Pred velikim brojem posjetilaca, od kojih je bilo jako puno mladih, prof. dr. Mirsad Hadžikadić je predstavio strategiju Bosna i Hercegovina 2030. kao i predizborni program Problemi i rješenja.

Na skupu „Put ka novoj BiH“ prof. dr. Mirsada Hadžikadića, nezavisnog kandidata za člana Predsjedništva BiH, održanog u sarajevskom BKC-u 3. oktobra, okupio se veliki broj građana Bosne i Hercegovine koji su prepoznali nove ideje i rješenja problema koje prof. Hadžikadić i Platforma za progres nude.

„Građani Sarajeva su svojim prisustvom u prepunom BKC-u jasno pokazali da su čvrsto iza ideja Platforme za progres. Emocije ljudi koji su došli da razgovaraju sa mnom nakon skupa jasno su govorile da je nivo nezadovoljstva sadašnjim stanjem u Bosni i Hercegovini dostigao kritičnu granicu. Platforma za progres je revolucija. Vrijeme je za promjene,“ poručio je Hadžikadić nakon skupa.

Uživajte u fotografijama i videu.

Preuzmite i vi odgovornost za stanje u kojem se naša zemlja nalazi i glasom za prof. Hadžikadića 7. oktobra učestvujte u stvaranju nove BiH.

 

 

Obrazovanje

 

Principi vođenja

 

O Platformi za progres

 

Odgovornost svakog pojedinca

 

Važnost bošnjačkog člana predsjedništva

 

Nacionalni program Bosne i Hercegovine